E-TWINNING: 7 KITA 7 ÜLKE

27-12-2021

E TWINNING PROJESİ : 7 KITA 7 ÜLKE

Projemizde 7 kıtanın her birinden birer ülkeyi öğrencilerimizle birlikte tanıyacağız. Bu ülkeler, projemize başlarken  uygulanan bir anket ile belirlenmiştir. Öğrencilerimizin seviyelerine uygun, eğlenceli ve merak uyandıran etkinliklerle tanıyacağımız ülkeler şunlardır;

Türkiye,Mısır, Brezilya,Meksika, İtalya ,Avusturalya, Antartika.

Okulumuzda 3 C sınıfı öğrencileri ile yürüteceğimiz projemizde ,bu ülkelerin kültürlerini, bayraklarını, geleneksel özelliklerini tanımak  için etkinlikler gerçekleştireceğiz.

Projemizin Amacı;

Projemiz ile öğrencilerimize  farklı kültürlere saygı  ve dünyadaki çeşitlilik ile ilgili farkındalık kazandırmayı amaçlıyoruz.Buna ek olarak, faaliyetler sırasında öğrencilerimizin merak duygusu artacak ve araştırmacı yönü gelişecektir. Eğlenceli, renkli, yaparak ve yaşayarak dahil olacakları  etkinlikler ile öğrenmek için heyecan duymalarını hedefliyor ve istiyoruz. 7 Kıta 7 Ülke adlı projemizde temel olarak , öğrencilerimizin 'dünya vatandaşı' olmak yolunda bir adım atmalarını hedeflemekteyiz.Kendi kültürünü kaybetmeden evrensel değerlere de sahip çıkabilen , farklı özelliklere sahip olsalar da yeryüzündeki diğer varlıklar gibi kendini gezegenin bir parçası sayan bireyler olarak yetişmeleri önceliğimizdir.

ÇİLER EREN- İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

7 Kıta 7 Ülke projesini yürüten Çiler Eren 3C sınıfı öğrencileri ile proje tanıtım panosu hazırladı.

05-05-2022

PROJE ÇALIŞMASI

İngilizce öğretmeni Çiler Eren 3 C sınıfı öğrencileri ile kıtalar,7 ülkenin konumu ve bayrakları konulu proje çalışması yürüttü.

05-05-202205-05-202205-05-2022

Ortak çalışma videomuz; 3 C sınıfı öğrencilerinin de rol aldığı videoda, öğrenciler,projedeki 7 ülkenin dilini kullanarak selam verdiler.

Okulumuzda düzenlenen e twinning sergisinde , İngilizce öğretmeni Çiler Eren ve 3 C sınıfı öğrencileri proje ürünlerini sergilemişlerdir.

Sergimize Ataşehir İlçe Kaymakamı , İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri katılmıştır.

06-05-202206-05-2022

Yayın: 27.12.2021 - Güncelleme: 12.02.2024 14:43 - Görüntülenme: 633