eTwinning: Bir Başka Öğreniyorum (2020-2021)

Bir Başka Öğreniyorum eTwinning projesinin amacı:  Klasik öğrenme metotlarının dışında farklı yöntemleri ve web2 araçlarını kullanarak öğrenmeyi zevkli hale getirmek amaçlanmıştır.  ' Bir Başka Öğreniyorum ' Projemizle sınıflarımızdan dışarı çıkıp, yaşamın her alanının eğitim ortamı olarak kullanılabileceğini göstermeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda; Okulumuzun her bölümünü, evimizi, sokağımızı, oyun parklarımızı,doğadaki her ortamı kullanmayı planlıyoruz. Matematik, fen, sanat, spor, türkçe, hayat bilgisi, müzik, sosyal bilgiler derslerimizde hazırlayacağımız etkinliklerle, öğrencilerimizin yaparak-yaşayarak,gözlemleyerek,tasarlayarak, keşfederek ve web2 araçlarını da kullanarak, farklı öğrenim metodları ile eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

HEDEFLER: Öğrencilerin;
  • Yaşamımızdaki her alanın eğitim amacıyla kullanılabileceğini
  • Farklı materyallerin öğrenim amacıyla kullanılabileceğini
  • Gözlemleme,keşfetme becerilerinin gelişimi
  • Teknolojiyi doğru kullanma becerilerinin gelişimi
  • Hayal etme,tasarlama becerilerinin gelişimi
  • İşbirliği,iletişim,paylaşım becerilerinin gelişimi
  • Doğaya karşı farkındalık oluşturma becereilerinin gelişimi
  • Doğadan faydalanarak kendi öğrenme sürecine katkı sağlama becerilerinin gelişimi,
  • Sorumluluk alma ve aldığı sorumluluğu yerine getirme becerilerinin gelişimi
  • Dil becerilerinin gelişimi

25-01-202325-01-202325-01-202325-01-202325-01-202325-01-2023

"Bir Başka Öğreniyorum " eTwinning projesinde öğrenciler canva programıyla oluşturdukları bayram kartlarını Hatay'a gönderdi.

• Dünya Su Günü etkinliği videosu için TIKLAYINIZ.

• 23 Nisan etkinliği videosu için TIKLAYINIZ.

• 23 Nisan ortak çalışma videosu için TIKLAYINIZ.  Sözlerini öğrencilerin yazdığı, bestesini proje öğretmenlerimiz ortak yaptı. Ve öğrencilerimiz klip çekti.

• 18 Mart Çanakkale röportaj videosu için TIKLAYINIZ. 18 Mart Çanakkale Zaferimizle ilgili öğrencilerimizin yaptığı sokak röportajları

• Paralarımız videosu için TIKLAYINIZ.  Paralar konusunda worwall oyunu sonrası evlerde yapılan etkinlik.

• Deney takımı videosu için TIKLAYINIZ. Proje dahilinde kurulan Deney takımımızın etkinlikleri

• 19 Mayıs videosu için TIKLAYINIZ. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız dahilinde işaret diliyle söylediğimiz şarkımız

• Kütüphaneler Haftası etkinliğimiz için TIKLAYINIZ.

• Müzeler Haftası etkinliğimiz için TIKLAYINIZ.

• Sınıf proje değerlendirme videosu için TIKLAYINIZ.

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 10:56 - Görüntülenme: 196