T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Kadriye Faik Koparan İlkokulu

eTwinning: Deep Art (3C Sınıfı)

Ayşegül İLİKÇİ (3-C Sınıfı)

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Ayşegül İlikçi ve İzmir Zübeyde Hanım İlkokulu sınıf öğretmeni Nilüfer Akın'ın kurucu olarak yer aldığı Deep Art isimli eTwinning projesi, Ulusal Destek Servisi'nden onay alarak 6 ülke (Türkiye, Romanya, Polonya, İspanya, Kuzey Makedonya ve Litvanya) 24 öğretmen ve öğrencileriyle faaliyetlerine başlamıştır.

Deep Art eTwinning Projesiyle öğrencilerimiz ressamlar, akımlar vb. hakkında bilgiler öğrenip, uygulamalar ve farklı yaratıcı çalışmalarla sanatın sınırsız, eğlenceli ve renkli dünyasında duygularını ve düşüncelerini özgürce dışavuracaklardır.

Sanat etkinliklerle yetişen çocuklar daha iyi odaklanabilmekte, karar alma yetileri kuvvetlenmekte, yaratıcılıkları gelişmekte, özgür ve yaratıcı düşünmektedirler.

Çocukların erken yıllarda, yaratıcılık ve estetik duygularının desteklenmesi, üretken, sorumlulukların bilincinde, eleştirel düşünebilen, özgüvenli, problem çözme becerisi kazanmış etraflarında gördüklerini sanat etkinlikleriyle ifade edebilen, çevresindeki güzellikleri algılayan bireyler olmaları açısından önemlidir.

25-02-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 12.02.2024 14:42 - Görüntülenme: 227
  Beğen | 1  kişi beğendi