İSTANBUL / ATAŞEHİR - Kadriye Faik Koparan İlkokulu

eTwinning: Fun Days at School

Kuruculuğunu okulumuz 1/F sınıfı öğretmeni Ayşegül İlikçi ile Polonya'dan  Paulina Loryńska'nın yaptığı, 9 ülkeden 32 öğretmenin katıldığı, Fun Days at School eTwinning projesi, ulusal destek servisinden onay alarak faaliyetlerine başlamıştır.

Proje 7-11 yaş grubu öğrencilerin yaratıcılığını teşvik eden ve katılımlarını artıran etkinliklerle onların kişilik gelişimi ve sosyalleşme düzeylerinin artmasını, özel günlerin daha keyifli ve anlamlı hale getirilmesini, çalışmaları yaparken teknolojiyi etkin ve verimli kullanılmasını hedeflemektedir.

Projede öğrenciler; anlatım ve dil becerilerini geliştirerek  kendini ifade etme, yaratıcı potansiyelini ortaya çıkarabilme ve dünyadaki diğer arkadaşlarıyla uluslararası bir platformda işbirliği yaparak keyifli öğrenme olanakları bulabileceklerdir.

19-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 16:55 - Görüntülenme: 96